Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-friesland.nl


  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Friesland.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk mijn enige echte steun en toeverlaat wat moet ik zonder jou, iedere keer help je me uit de branding.je bent echt de aller beste. Je hebt ook steeds weer gelijk gehad liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk je voorspelde dat er weer contact zou komen en ja hoor je had weer eens gelijk. Eerder heb je ook al gelijk gekregen met het krijgen van een nieuwe baan.
Bedankt voor jouw adviezen en de rust die je brengt. Ik vertrouw er volledig op dat alles wat je vandaag hebt voorspeld ook weer uitkomt. Lieve groetjes.




Ervaring van N met waarzegger Anouk   Ervaring van N met waarzegger Anouk   Ervaring van N geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hey Anouk, dankjewel voor je correcte taal. Ik had het nodig om even op mijn basis terug gezet te worden. En je had gelijk toen hij thuiskwam was er geen vuiltje aan de lucht. Wat een drama voor niks haha, volgende keer bel ik eerst jou.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik weet geeneens meer waar ik moet beginnen, alles wat Anouk doorkrijgt zowel zakelijk als prive. Klopt als een bus. De voorspellingen komen keer op keer uit. Heb veel mediums gesproken maar niemand zo goed als Anouk. Oprecht, zuiver en lief. Mega aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van A met waarzegger Anouk   Ervaring van A met waarzegger Anouk   Ervaring van A geplaatst op 25 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, ik wil je nog heel erg bedanken. Je hebt een aantal jaar geleden een voorspelling gedaan. En deze is nu uiteindelijk toch uitgekomen, ondanks dat ik er soms niet meer in geloofde en jij toch elke keer bleef zeggen dat het wel zou uitkomen. Bedankt voor je vertrouwen en juiste voorspellingen. Ik ben je heel dankbaar.
Liefs.




Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Jeetje.zo to the point. Je hebt op alle gebied gelijk gekregen. Jammer voor mij maar pluim voor jou. Dankjewel Anouk.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Weer twee voorspellingen uitgekomen van Anouk. Over twee verschillende personen. Alles wat ze zegt dat klopt gewoon. Anouk is zo zuiver in haar voorspellingen. Heel knap.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik spreek je nu al enkele jaren en telkens klopt het wat je zegt. Je voorspellingen zijn telkens uitgekomen. Dank je wel voor het ZIJN. xxx en knuffels van mij.




Ervaring van NS met waarzegger Anouk   Ervaring van NS met waarzegger Anouk   Ervaring van NS geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Wou je nog even bedanken, je adviseerde me absoluut niet te zakken in de vraagprijs van mijn huis.
Zelfs makelaar raadde aan prijs lager te zetten maar ik besloot weer in jou te geloven. En ja hoor, al na 6 weekjes verkocht.
Je zei dat ik daarna keuzes moest omtrent nieuwe huis omdat er zich meerdere mogelijkheden zouden voordien, en ook dat gebeurde .
Zo dankbaar x tot snel
Sandra .




Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anoukkkk nu toch ook eens een gastenboek berichtje van mij. Ik spreek je nu ongeveer een jaar en de laatste tijd iets vaker en vind het altijd superfijn. Je had gelijk dat ik zou slagen, yes. Ik houd je op de hoogte over de man ;) Liefs.




Ervaring van E. met waarzegger Anouk   Ervaring van E. met waarzegger Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 26 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hai Anouk,

Zojuist aan jou bevestigd dat 1 van jouw voorspellingen is uitgekomen. Toen je het mij vertelde geloofde ik er niet in en dacht bij mij zelf zal toch niet. En toch is het vandaag letterlijk gebeurd. Kan het nog steeds niet geloven en wacht nu af totdat de rest ook uitkomt.

Bedankt dat je er voor me bent en zal je natuurlijk op de hoogte blijven houden.

Heel veel liefde voor jou xxx.




Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve anouk ik heb niet veel woorden enkel bedankt voor alles sedert lange tijd bedankt voor de super tips mijn vertrouwen in jou is en was terecht jij behoort tot de beste .
We komen van ver .
Ik wens je een spoedig en goed herstel .
Veel liefs x.




Ervaring van Anbeke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anbeke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anbeke geplaatst op 19 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ongelooflijk hoe accuraat en loepzuiver Anouk is in haar waarnemingen.Heel erg aangenaam om met haar te praten en raad te vragenEen aantal dingen zijn ondertussen al uitgekomen. Het loont echt de moeite Anouk te contacteren.




Ervaring van Isa met waarzegger Anouk   Ervaring van Isa met waarzegger Anouk   Ervaring van Isa geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, dinsdag gesproken over een vraag en vandaag komt het uit. Ook precies hoe ze zei dat het zou zijn. Ze is echt keigoed. Draait nergens omheen. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,

Ongelooflijk. Ik heb een week gewacht met dit berichtje omdat ik nog wat te verwerken had. Maar wil je bij deze erg bedanken voor alles. Iedere keer zie je goed wat er gebeurd en hoe, ongeacht het onderwerp. mensen, relaties, rechtzaken, werk, dieren,. noem maar op. Overal zit je er steeds boenk op. Zonder enige voorinformatie dan nog wel.

Dank je wel dat je je straffe gaven wilt delen met ons. Je bent er ook steeds op het juiste moment en blijft even geduldig tot ik het begrijp.

Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van e. met waarzegger Anouk   Ervaring van e. met waarzegger Anouk   Ervaring van e. geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, wat bent u toch kei goed. Sprakeloos werd ik toen u mij een vraag stelde. ik dacht neeeeee dit kan Anouk niet weten. Ik vind u in 1 woord GEWELDIG. Dank voor het elke keer mij te woord staan. Dank voor uw geduld en vooral dank dat u mij ook op mijn vingers tikt als ik soms te onzeker wordt en rare vragen stel. Dan zet u mij weer even met beide benen op de grond.




Ervaring van Simmy met waarzegger Anouk   Ervaring van Simmy met waarzegger Anouk   Ervaring van Simmy geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Beste Anouk, na een aantal zware jaren achter de boeg te hebben, kon ik zeer moeilijk de moed vinden om gewoon opnieuw te beginnen en terug in mezelf te geloven. Maar jij heb de aanzet gegeven om een nieuw leven op te bouwen. Ik heb de kracht in mezelf gevonden om dat ook te doen ook al is het soms met UPS en downs. Alles wat je zei en wat op mijn pad zou komen is ook geschied. Bedankt voor je oprechtheid.

X.




Ervaring van Charlotte met waarzegger Anouk   Ervaring van Charlotte met waarzegger Anouk   Ervaring van Charlotte geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  De beste, kort samengevat.
Ik belde haar 2 jaar geleden, ze was de enige die zei dat het niet meer zou goed komen. Maar dat het nog 2 jaar zou kunnen duren voor ik het kon loslaten.
2 jaar later krijgt zij als enige gelijk en kon het pas enkele weken geleden echt loslaten.
Heb dus enorm veel vertrouwen en gelukkig nu betere vooruitzichten.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra met waarzegger Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, gister gesproken over de liefde, iets nieuws maar wat afstand. Je voelde mijn paniek maar je had helemaal gelijk, vandaag contact en niks aan de hand, gewoon heel leuk en gezellig. Dat stukje ligt dus echt meer bij mij en heeft niks met hem te maken maar goed gezien.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Ik was zo nerveus om hoe mijn toekomst alleen er zou uitzien, na mijn relatie. Onzekerheden over woonst en dergelijke. Jij hebt me gezegd dat alles goed kwam zonder enig probleem. Vandaag kwam het uit, alles is goed gekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, al jaren zei je dat ik moest doorgaan en dat ik beter af zou zijn alleen. Ik heb altijd gedacht dat ik het nooit zou kunnen, maar door jouw toedoen ben ik er toch in geslaagd om opnieuw te beginnen en stilletjes aan terug in mezelf te geloven.

Liefs E.




Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Even een dikke chapeau naar Anouk. Heb haar afgelopen jaar vaak gesproken en er zijn zoveel dingen uitgekomen. Om een wat opsommingen te noemen: roze doosjes, jasje gekrompen in de was, stofzuiger die kapot ging, zakelijk gezien wat er kwam, de verhuizing die niet door zou gaan. Zo ongelofelijk knap. Dankjewel. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Gister Anouk gesproken over een zakelijk gesprek. Vandaag het gesprek gehad en het klopte in detail hoe het gesprek is gegaan. Dankjewel weer Anouk. Enige medium die altijd alles goed ziet. Liefs Sarah.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Pfff, je had gelijk betreft Erwin.
Maar dat het zo snel afgelopen zou zijn had ik niet verwacht.
Je vertelde dat er nog paar keer contact kwam, en hij daarna ging twijfelen. Helaas is dit niet gebeurd. Nadat hij was geweest en ik hem berichte, had ik 2 hele dagen niks gehoord.
Derde dag antwoorden hij dat hij erg druk was. Ik zag hem ook niet online. En nu negeert hij me volledig, snap er echt niks van.
Dan zal t de twijfel bij hem zijn wat jij vertelde.

Lieve groet, Daphne xxxx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Anouk   Ervaring van Daphne met waarzegger Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 21 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk,

Gewoon even langs deze weg een berichtje dat je gelijk hebt gekregen in verband met mijn relatie. Alles is gegaan zoals jij zei.

Groetjes f.




Ervaring van F met waarzegger Anouk   Ervaring van F met waarzegger Anouk   Ervaring van F geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Wauw Anouk, je blaast mij van mijn sokken. Zonder dat mijn vraag hierover ging of ik ook maar iets had vertelt wist jij exact in welke periode van mijn leven ik hem heb leren kennen, dat ik kinderen had inclusief het juiste aantal kids en dat hij er geen heeft. Dit kon jij onmogelijk weten. Wat ben ik onder de indruk. Ik heb alle vertrouwen in je voorspelling en zal het je laten weten wanneer het uit is gekomen.
Je bent een lieve maar duidelijke vrouw die je niet naar de mond praat maar eerlijk is en je daarnaast indien nodig liefdevol coacht.
Dankjewel Anouk.




Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Begin van de week zei je dat er eind van de week nog zakelijks wat moois stond te gebeuren, waar ik blij van zou worden. Nou het klopt helemaal. Dankjewel. Je bent de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Kim met waarzegger Anouk   Ervaring van Kim met waarzegger Anouk   Ervaring van Kim geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk. Jij bent werkelijk mijn favoriete medium. Ik kijk altijd uit naar onze gesprekken ondanks dat ik je steeds het zelfde vraag. Liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Zojuist met de altijd lieve geduldige Anouk gesproken. Zij zei ik zie een afspraak met een gynaecoloog, nou ik was flabbergasted, want heb inderdaad van de week een afspraak met de gynaecoloog. Er zijn zo bizar veel dingen uitgekomen. Anouk is echt de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Zojuist met de altijd lieve geduldige Anouk gesproken. Zij zei ik zie een afspraak met een gynaecoloog, nou ik was flabbergasted, want heb inderdaad van de week een afspraak met de gynaecoloog. Er zijn zo bizar veel dingen uitgekomen. Anouk is echt de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Je had gelijk. Poes is, na dagen weg te zijn geweest, weer ongedeerd thuis gekomen. Thanks.




Ervaring van Y. met waarzegger Anouk   Ervaring van Y. met waarzegger Anouk   Ervaring van Y. geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,

Ik was al een tijd op zoek naar huizen en steeds bij een huis gaf u aan de het niet zou lukken. En bij de laatste keer gaf u aan dat het wel zou lukken en alweer is uw voorspelling uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, gisteren had ik je gesproken om te laten weten dat je voorspelling over het contact uitgekomen was.
Toen vroeg je me of ik een onverwachtse rekening had ontvangen.
Ik kon me niets bedenken, maar vandaag viel hij dan toch binnen haha.




Ervaring van N met waarzegger Anouk   Ervaring van N met waarzegger Anouk   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila , zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden