Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-friesland.nl


  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Friesland.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Beau
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau is straight to the point, maar op een respectvolle manier. Hij zal je helpen waar hij maar kan. Een toppertje. Je bent een cadeautje.




Ervaring van Kathy met waarzegger Beau   Ervaring van Kathy met waarzegger Beau   Ervaring van Kathy geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Je hebt gelijk gehad over hoe ik erin zou staan qua opleiding. Gaat goed komen. En voor wat betreft de rest wat je hebt verteld. Ik ben benieuwd.




Ervaring van An noniem met waarzegger Beau   Ervaring van An noniem met waarzegger Beau   Ervaring van An noniem geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve Beau, fijn dat ik je weer even gesproken heb. Gisteren sloeg de paniek ineens weer toe m.b.t. het aankopen van het huis en de andere rompslomp die nog speelt. Gelukkig kon je mij weer even met beide benen op de grond zetten en is het doorgedrongen dat ik geen beren op de weg moet zien die er niet zijn. Ik ben direct in de actie gegaan en dit gaf al zoveel rust dat ik nadien als een blok in slaap ben gevallen op de bank. Bedankt voor je fijne gesprek en tot heel snel xxx.




Ervaring van Marielle met waarzegger Beau   Ervaring van Marielle met waarzegger Beau   Ervaring van Marielle geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  dag Beau
had je beloofd een getuigenis te plaatsen.
Heb Beau al meerdere malen gebeld en mag zeggen dat hij heel goed situaties kan invoelen en is duidelijk, to the point en humoristich in zijn antwoorden. Een echte aanrader op de lijn.
veel succes Beau.
R.




Ervaring van R met waarzegger Beau   Ervaring van R met waarzegger Beau   Ervaring van R geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve Beau,
Ik wil je even laten weten dat je het helemaal bij het juiste einde had een aantal maanden geleden, toen je mij vertelde over wat er tijdens een werk borrel zou gebeuren. Mind blowing blijft het als ik je weer betrap op het hebben van de juiste voorspelling. Soms vergeet ik wat je mij allemaal had verteld en dan ineens maanden later is het daar ineens. Ik wacht geduldig en nieuwsgierig af wat de toekomst mij gaat brengen en ga je uiteraard nog regelmatig bellen omdat je gewoon een fijne man bent om mee te lachen en te praten. You rock Beau. Xxx.




Ervaring van Marjo met waarzegger Beau   Ervaring van Marjo met waarzegger Beau   Ervaring van Marjo geplaatst op 1 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Mijn rots in de branding. Die man heeft voorspelt voor mijn dochter en alles is al goed gekomen. Hij staat altijd voor je klaar, oordeelt niet en begeleid je met alles. Praat met beau en je ziet mogelijkheden.




Ervaring van Sfinx met waarzegger Beau   Ervaring van Sfinx met waarzegger Beau   Ervaring van Sfinx geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Een aantal maanden geleden heb ik met Beau een gesprek gehad over een ingewikkelde situatie. Alles wat hij daarover vertelde is tot nu toe uitgekomen. Nu de laatse loodjes nog en hoop natuurlijk dat hij weer gelijk heeft. Weer een gesprek met humor en een lach, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ineke met waarzegger Beau   Ervaring van Ineke met waarzegger Beau   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hoe dan? Vroeg me echt af hoe ik het allemaal voor me moest gaan zien wat je me vertelde. Maar binnen een week is het allemaal op zijn plek gevallen. Je bent echt de beste. Je humor en het recht voor zijn raap zijn; heerlijk. Dank weer lieve, Beau en tot de volgende keer.




Ervaring van N met waarzegger Beau   Ervaring van N met waarzegger Beau   Ervaring van N geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau you are the best.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve Beau,
Ik had je zonet aan de lijn en wil bedanken.
Ik ben nu een heel stuk geruster en ga je advies opvolgen. Je hebt me heel wat duidelijkheid gegeven wat ik erg nodig had. Tot snel. Nancy .




Ervaring van Nancy met waarzegger Beau   Ervaring van Nancy met waarzegger Beau   Ervaring van Nancy geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Ik heb je de afgelopen periode vaak geraadpleegd voor advies mbt tot mijn situatie. Ik heb nu eindelijk de stap durven zetten richting een andere advocaat zoals je mij had geadviseerd en direct werd jouw visie over mijn oude advocaat bevestigd door de nieuwe advocaat. Je had dus verdorie gewoon weer gelijk. Ik hoop dat het allemaal zo gaat uitpakken zoals je in de kaarten hebt gezien en we nu aan een nieuw begin zijn begonnen. Stap voor stap en dat duurt lang maar met jouw hulp aan mijn zijde voelt het veilig dit pad te gaan bewandelen. Je bent een topper op de lijn Beau en je verdient alle sterren. Liefs en tot bels.




Ervaring van Nina met waarzegger Beau   Ervaring van Nina met waarzegger Beau   Ervaring van Nina geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hey Beau, een voorspelling is uitgekomen. Ik dacht een goede vriendin, jij vertelde dat ze niet eerlijk was tegenover mij. Al moesten de kraaien het uitbrengen, nu het andere die je voorspeld hebt. Hopen dat het uitkomt. Groetjes.




Ervaring van Martine met waarzegger Beau   Ervaring van Martine met waarzegger Beau   Ervaring van Martine geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Heb een paar keer naar hem gebeld, awel hij is een van de beste, alles wat hij zei klopte ook, ook ongeveer de tijd. Hij heeft mij een goede raad gegeven die ik zeker zal volgen. Van mij verdient hij een dikke 11 op 10. Zeker de moeite waard. Groetjes Isidora.




Ervaring van Isidora met waarzegger Beau   Ervaring van Isidora met waarzegger Beau   Ervaring van Isidora geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve Beau. Hartelijk dank voor je mooie reading en vooruitzichten, je bent een Engel. Superbedankt ook voor de mooie energie, zal t met beide armen omarmen. Nogmaals Dank en een grote knuffel van mij. Bel je snel terug. Happy Girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegger Beau   Ervaring van Happy girl met waarzegger Beau   Ervaring van Happy girl geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau is een meer dan uitstekend, betrouwbaar en integer medium. Hij komt met goede adviezen en weet je op een positieve manier in de juiste mindset te krijgen, zodat je weer door kunt met je leven.

Ik kan je Beau van harte aanbevelen.
Gewoon bellen.




Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dank je wel. Je bent fijn om mee te praten. Je stelt me gerust en zet me in m'n kracht. Je vertelt dingen die je echt niet kan weten. Bijzonder mooi.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve Beau, wat is het fijn om jou te spreken. Al zit ik nog zo in mijn drama, jouw positieve en nuchtere energie zetten mij weer in mijn kracht. Op alle vragen heb jij een duidelijk antwoord en kan precies aangeven hoe dingen verlopen. Er is al zoveel uitgekomen wat jij hebt voorspeld. Je bent de beste.
Liefs en tot horens.
N.




Ervaring van Beau met waarzegger Beau   Ervaring van Beau met waarzegger Beau   Ervaring van Beau geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Wat ben je toch een fijne man om mee te praten. Je hebt mij en de kinderen zo goed geholpen om door deze moeilijke periode heen te Knokken. We zijn er nog niet maar met jouw hulp gaat dat vast een stuk rustiger. Ik maak mij minder zorgen door jouw heldere antwoorden en inzichten. Heel knap hoe je keer op keer weer gelijk hebt. Nu nog even afwachten of dit alles goed gaat uitpakken zoals je hebt voorspeld en de kindjes en ik eindelijk rust gaan krijgen om ons eigen leven op te bouwen.




Ervaring van Merei met waarzegger Beau   Ervaring van Merei met waarzegger Beau   Ervaring van Merei geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau heel veel dank voor het mooie en goede gesprek.
Heb echt gemerkt dat je op afstand hebt geholpen.

Als het nodig is bel ik je graag weer.

Lieve groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne Schilt met waarzegger Beau   Ervaring van Marianne Schilt met waarzegger Beau   Ervaring van Marianne Schilt geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau.
Is een prachtig mens.
En hoeveel keer ik ook bel.
Hij heeft altijd gelijk ook als ik even niet weet.

Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegger Beau   Ervaring van Jeannette met waarzegger Beau   Ervaring van Jeannette geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dankjewel Beau.

Kort en krachtig gesprek. Heel fijn en duidelijk.
Ik ga het verleden niet loslaten, maar accepteren en verder.

Bedankt. Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Beau   Ervaring van Karin met waarzegger Beau   Ervaring van Karin geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Toen ik met Beau belde enkele weken geleden in verband met mijn dochter vertelde hij wat er zou gebeuren met de ex van mijn dochter. En inderdaad op het moment dat hij het vertelde gebeurde het ook effectief. Heb ik later vernomen van mijn dochter,ook zei hij dat mijn dochter het zou los laten en ook dat is effectief gebeurd. Toen ik jou gisteren belde in verband met een verkoop heb je ook gelijk gekregen. Bedankt Beau.




Ervaring van rita met waarzegger Beau   Ervaring van rita met waarzegger Beau   Ervaring van rita geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau wat ben je toch een lieve en fijne man om mee te praten. Maar bovenal wat ben jij een geweldige coach. Je adviezen neem ik graag aan en hiermee kan ik aan mezelf werken en zoals je zegt over een jaar ben jij een heel ander mens. Ik geloof je. En ook omdat ik in mijzelf geloof. Ik weet zeker dat wij nog mooie gesprekken gaan voeren en met wat extra hulp van jou weten we de debielen uit mijn leven. Tnx lieve Beau. Dikke knuffel Jacoba.




Ervaring van Jacoba met waarzegger Beau   Ervaring van Jacoba met waarzegger Beau   Ervaring van Jacoba geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau, Gister je voor het eerst gebeld in emotionele bui.
Al vrij snel in gesprek heb je me handvaten gegeven en wist je me gerust te stellen.
Na gisteravond heb ik voor mezelf verandering gemerkt en ga ik met alle kracht die ik heb de strijd aan van de wens.
Ik weet nog niet hoe, maar ik heb hoop dat het zichzelf wel laat lopen.
Neem snel weer contact op.




Ervaring van Stephanie met waarzegger Beau   Ervaring van Stephanie met waarzegger Beau   Ervaring van Stephanie geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Jeetje Beau wat een leuk gesprek. Normaal moet alles even bij mij gaan landen maar ik zit vol energie. Positief. Omschrijving van de personen waren spot on en je beredeneringen kloppen gewoon. Ik ben heel benieuwd naar de uitkomst en ik ga gewoon verder mijn weg vervolgen en mijn nieuwe pad in slaan. Tnx en ga je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Jacoba met waarzegger Beau   Ervaring van Jacoba met waarzegger Beau   Ervaring van Jacoba geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Jouw voorspelling op een nieuwe baan met een hogere functie is helemaal uitgekomen. Op het moment dat je het tegen me vertelde had ik niet verwacht dat het uit zou komen, ik dacht toen nog dat het te hoog gegrepen zou zijn. 1 april start ik. Super blij mee. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hierbij schrijf ik graag een getuigenis voor jou. Heel bijzonder wat je tot nu toe hebt voorspeld en de adviezen die je mij hebt gegeven. Zoals je zei; hoop is een investering in nieuwsgierigheid. Die hou ik zeker in gedachten. Hoop op een goede afloop van alles. Je zei dat het er positief uitzag voor ons en ik vertrouw er dan ook op dat ook deze voorspelling uit gaat komen. Je bent meer waard dan die vijf sterren hoor Beau. Tot bels.




Ervaring van Marjolein met waarzegger Beau   Ervaring van Marjolein met waarzegger Beau   Ervaring van Marjolein geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau, wat een aardig en oprecht persoon. Draait niet om dringen heen maar zegt gewoon waar het op staat. Heeft veel geduld en geeft goed advies . Bedankt voor je goede raad en tijd.




Ervaring van A met waarzegger Beau   Ervaring van A met waarzegger Beau   Ervaring van A geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau kan ik van harte aanbevelen. Hij verstaat zijn vak meer dan uitstekend. Goede recht voor z'n raap adviezen, terwijl hij toch liefdevol en respectvol blijft.

Beau houdt je niet aan de praat. Hij is direct en to the point.

Hij is een begenadigd medium, die bovendien een prettige stem heeft om naar te luisteren.

Een absolute aanrader.

Trudy.




Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Wat heb je weer gelijk gekregen, met alles wat je een aantal weken geleden vertelde voorspelde.
Zowel op werkgebied als in de liefde. Het valt allemaal op z,n plek chaos op werk en de leuke man die op m,n pad zou komen. Et voila.
Je bent zo goed en zo fijn ook om mee te praten wat een energie.
Ik bel je binnenkort met een update en zal ongetwijfeld beginnen met; je had het weer juist, Beau.?
Je bent een topper.

Liefs.




Ervaring van N met waarzegger Beau   Ervaring van N met waarzegger Beau   Ervaring van N geplaatst op 9 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Wat is het super fijn om met je te praten. Buiten dat je een luisterend hoor bent geef je goede tips en advies. Daarmee heb je mij zo enorm geholpen de afgelopen periode. Tot nu toe kopt alles wat je hebt voorspeld en zei je ook dat het straks allemaal goed gaat komen. En we gaan beginnen aan een mooi nieuw begin. Ik heb er door jou weer meer vertrouwen in gekregen. Dank voor alles.




Ervaring van Marloes met waarzegger Beau   Ervaring van Marloes met waarzegger Beau   Ervaring van Marloes geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dankjewel voor de raad en fijn dat je 's avonds geheel spontaan nog een extra healing wil sturen gericht op een pijnlijk linkeronderbeen.
Anoniem.




Ervaring van Inge met waarzegger Beau   Ervaring van Inge met waarzegger Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met waarzegger Beau   Ervaring van Else met waarzegger Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Heb je hulp nodig, of zit je vol met vragen? Bel gerust Beau, want die verteld het je zo. Het is vooral fijn dat als ik met je spreek, je ook precies aanvoelt wat ik bedoel of nodig heb op dat moment. Bijv. Als ik weer even met beide benen op de grond moet gaat staan en niet in de negatieve spiraal moet blijven hangen. De tip om meer geniet momentjes voor mezelf te creeren werkt goed. Ik kan er nu ook weer enigszins voor anderen zijn en dat voelen ze. Net op het moment dat ik alle zorgen even losliet was daar die man bij de supermarkt. Wat er verder gebeurd wacht ik nog even rustig af, of ik vraag jou stiekem even om advies bedankt Beau voor wie je bent.




Ervaring van Sanne met waarzegger Beau   Ervaring van Sanne met waarzegger Beau   Ervaring van Sanne geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau is echt een topper op de lijn. Bedankt voor je steun en dat je mij de goede richting op hebt gestuurd. We wisten beiden dat mijn ex een hoop geheimen had, en door regelmatig te praten zijn we er eindelijk achter wat het probleem was. Wat ben ik blij met de keuze die ik nu heb gemaakt voor mijzelf en de kinderen en op naar een mooie nieuwe toekomst. Groetjes Valentine.




Ervaring van V met waarzegger Beau   Ervaring van V met waarzegger Beau   Ervaring van V geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden