Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-friesland.nl


  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Friesland.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Coby
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  lieve lieve Coby, heb daar straks zo een leuk open gesprek met je gehad, stond versteld van wat je me allemaal wist te vertellen, je bent echt top, en voor mij zeker 11 sterren waard, een echte aanrader op de lijn, liefs Carine.




Ervaring van carine met waarzegger Coby   Ervaring van carine met waarzegger Coby   Ervaring van carine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve Coby, wat een eerste gesprek heb ik net gehad met je.
Je sloeg de spijker op zijn kop. Alles wat je zei klopte met mijn werkelijkheid op dit moment. Heb weinig informatie gegeven en toch wist je de situatie in mijn leven te omschrijven. Ik vertrouw op jouw voorspellingen voor de toekomst, en zal je zeker terug bellen. Blijf doorgaan want je doet het erg goed.
Groetjes, H.




Ervaring van H met waarzegger Coby   Ervaring van H met waarzegger Coby   Ervaring van H geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Net een zeer aangenaam telefoongesprek gehad met Coby. Wat zij door kreeg van haar gidsen na het bekijken van een foto was zeer sterk. Omschreef de situatie zoals ze was zonder dat ik ook maar 1 ding hoefde te zeggen en zei me ook wat de volgende stappen waren. Ongelofelijk, ben er nog steeds ondersteboven van. Ik heb graag iemand die verteld wat ze doorkrijgt bij het bekijken van een foto en dat is wat dat Coby deed. Dank je wel Coby, je bent een toppertje.




Ervaring van A.S met waarzegger Coby   Ervaring van A.S met waarzegger Coby   Ervaring van A.S geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met waarzegger Coby   Ervaring van S met waarzegger Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Leuk gerustellende gesprek gehad. Bevestigde mijn gevoel vertelde het zelfde als meerdere collega's. Dus geen twijfel dat je bij een van de beste mediums hoort.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Coby   Ervaring van Sabrina met waarzegger Coby   Ervaring van Sabrina geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  TOP. hartstikke bedankt coby. Je hebt mij echt stil gekregen. Ik kijk uit naar de voorspellingen want ik ben bijna zeker dat ze 200% uitkomen.




Ervaring van nunu met waarzegger Coby   Ervaring van nunu met waarzegger Coby   Ervaring van nunu geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve coby, helaas waren mijn credits op. Maar ik vond het een fijn gesprek met jou, over de zielsliefde. Ik hoop echt dat hij en ik eruit komen en uiteindelijk een mooie relatie krijgen. Ik bel je zeer zeker nog een keer. Dankjewel X van een twz.




Ervaring van Tweelingziel met waarzegger Coby   Ervaring van Tweelingziel met waarzegger Coby   Ervaring van Tweelingziel geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve Coby, sorry dat ik zo kort kon bellen. Ik zou de verrassing die je in de toekomst noemde, echt fantastisch vinden. Dank voor de bevestigingen. Ik bel je nog wel een keertje terug als ik langer kan bellen.




Ervaring van Bezoeken met waarzegger Coby   Ervaring van Bezoeken met waarzegger Coby   Ervaring van Bezoeken geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Oeps credits op.kon mijn laatste vraag niet meer stellen. Maar dank je wel voor het fijne gesprek.




Ervaring van Esmeralda met waarzegger Coby   Ervaring van Esmeralda met waarzegger Coby   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  live coby
heb je al een paar maal gebeld en iedere keer help jij me zo goed verder. je geeft me rust en voelt het juist aan hoor , de boodschappen die je van boven krijgt en mij doorgeeft zijn zo goed en ook juist hoor .vermits ik deze ook krijg , maar ja een beetje bevestiging van jou is soms nodig .
je bent een prachtig en lief mens met het hart op de juiste plaats , meer dan de 5 sterren hoor .
dank je el nog eens , kan het niet genoeg zeggen hoor .
en als ik eer eens twijfel bel ik je weer hoor .
een collega marina.




Ervaring van marina met waarzegger Coby   Ervaring van marina met waarzegger Coby   Ervaring van marina geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Wat een fantastisch consult gehad met Coby.
Een zeer positieve verhelderende vrouw en zeer integer.
Een verrijking voor deze site.




Ervaring van Onbekend met waarzegger Coby   Ervaring van Onbekend met waarzegger Coby   Ervaring van Onbekend geplaatst op 15 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve Coby wat jammer dat mijn credits op waren maar ik vond het echt een verhelderend gesprek. ik hoop dat hij idd bereid is om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik zal er zeker voor hem zijn maar wel door duidelijk mijn grenzen aan te geven. Super bedankt.

Groetjes Anoniem.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Coby   Ervaring van Anoniem met waarzegger Coby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Bedankt voor Coby .voor de eerlijke advies en Reading over Bankzaken en mijn vriend mijn hart is weer gerust . bedankt .




Ervaring van Bedankt met waarzegger Coby   Ervaring van Bedankt met waarzegger Coby   Ervaring van Bedankt geplaatst op 5 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve Coby, vandaag heb ik een heel erg fijn gesprek gehad met jou. Je kon tot in details vertellen hoe en wat. En telkens moest ik glimlachen, omdat je de dingen van o.a. mijn vriend en zijn zoontje zo goed kon zien. Je voelt/ziet dingen super scherp. Je bent echt een geweldig medium. Ik weet zeker dat ik je weer ga bellen, want het is geen makkelijke situatie van mij en mijn vriend en wat ons te wachten staat. Maar dankzij jou heb ik wel de moed en kracht gekregen. Tot bellen weer. Liefs.




Ervaring van Vrouw met waarzegger Coby   Ervaring van Vrouw met waarzegger Coby   Ervaring van Vrouw geplaatst op 27 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Prachtige reading . Ik voel me bij Coby erg op mijn gemak.

xxx.




Ervaring van E met waarzegger Coby   Ervaring van E met waarzegger Coby   Ervaring van E geplaatst op 16 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Dag Coby, deze vrouw is meer dan 5 sterren waard. Ongelofelijk. Wat deze vrouw en haar gidsen kunnen, zullen er haar weinig nadoen. Ze vertelt alles heel eerlijk zonder naar de mond te praten en zonder dat je zelf iets hoeft te zeggen.

liefs
kat.




Ervaring van kat met waarzegger Coby   Ervaring van kat met waarzegger Coby   Ervaring van kat geplaatst op 15 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve Coby, ik heb u vandaag gesproken. Maar u was erg straight to the point, onbevooroordeeld en met een rustige vriendelijke stem, dank u wel. Het is mij wel helder en ik heb er vertrouwen in, ik zal u gauw weer zeker bellen.
X.




Ervaring van Hanna met waarzegger Coby   Ervaring van Hanna met waarzegger Coby   Ervaring van Hanna geplaatst op 3 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Ik heb juist met Coby gesproken. Alles echt alles wat je zei was perfect amai.
Echt een hele goede aanrader.(de beste).
Dank u wel.




Ervaring van annoniem  M met waarzegger Coby   Ervaring van annoniem  M met waarzegger Coby   Ervaring van annoniem M geplaatst op 19 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Lieve Coby,
Dank voor al je adviezen. het brengt me rust in mijn hoofd. ben je heel dankbaar. Moon.




Ervaring van Moon met waarzegger Coby   Ervaring van Moon met waarzegger Coby   Ervaring van Moon geplaatst op 2 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Gisteren voor het eerst met Coby gebeld. Na aanleiding van eerdere getuigenissen, en inderdaad wauw, zeer zuiver een aanrader!.




Ervaring van A met waarzegger Coby   Ervaring van A met waarzegger Coby   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Waow. Wat een ontdekking is deze vrouw. Een aanrader.




Ervaring van lies met waarzegger Coby   Ervaring van lies met waarzegger Coby   Ervaring van lies geplaatst op 24 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Eerste keer dat ik Coby belde, heb drie keer achter mekaar opnieuw gebeld. Elk woord is goud waard, ze pikt alles op wat er in mijn leven speelt. Hoef zelf bijna niks te zeggen en nog advies er bovenop. Wat een openbaring. Waow, waow, waow, duizend sterren waard!!.




Ervaring van lies met waarzegger Coby   Ervaring van lies met waarzegger Coby   Ervaring van lies geplaatst op 19 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Jij bent recht door zee en draait niet om de hete brei heen. Je hebt me dingen van mezelf laten inzien die ik nooit voor mogelijk hield.

Bedankt xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Coby   Ervaring van Anoniem met waarzegger Coby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden