Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-friesland.nl


  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Friesland.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Lady-Ly
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Lieve Lady-Ly, wat een prachtige getuigenis heb jij mij gegeven.
Woorden schieten mij te kort.
Ben er nog stil van.
Hartelijk dank daarvoor.
Liefs, TT.




Ervaring van Trees met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Trees met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Trees geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Heel fijn open gesprek en kon zeer goed invoelen op situatie en personen. Ik bel haar zeker nog eens.




Ervaring van Sanne met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Sanne met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Sanne geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Dank je wel lieve Lady-Ly voor jouw antwoorden en jouw raadgevingen. Ik zou uren kunnen praten met jou, geloof heel sterk in jou. Bel je zeker nog terug, vele groetjes, Francine.




Ervaring van Francine met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Francine met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Francine geplaatst op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Lieve Lady-li,
Dank je wel voor je gesprekken. Hetgeen je voorspeld had is uitgekomen. Ik vind het fijn om met je te praten. Je straalt rust uit en stelt me gerust. Je legt de siuaties goed uit en kan de betrokken personen excact beschrijven. Ik zal u zeker nog bellen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Was het enigste medium die het correct gezien had dat mijn dochter niet ging slagen voor het examen. Aangename dame om mee te praten.




Ervaring van anoniem met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van anoniem met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Dank je wel voor de heldere en zuivere uitleg en inzichten. Met de nodige humor heb je me wijzer gemaakt. Je voelde de situatie zuiver aan en wist goed te verwoorden wat er speelt. Ik hoop je zeker weer te spreken. Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Zeer lieve vrouw en ziet alles goed. Enorm bedankt. Alles klopte.




Ervaring van D. met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van D. met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van D. geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  En super lieve dame ze brengt je tot rust en kan de situatie goed inschatten zonder veel zelf te zeggen meer dan 5 sterren waard.

Dikke knuffel de zenuwachtige, je weet wel wie xxx.




Ervaring van Sandra met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Sandra met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Ik vroeg een algemene legging en waw de antwoorden had ik direct. Twijfel niet en bel.




Ervaring van Weegschaal met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Weegschaal met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Weegschaal geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Ze weet de situatie perfect in te schatten. Haar antwoorden zijn zeer duidelijk en correct. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen.




Ervaring van Ben met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Ben met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Ben geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.




Ervaring van P met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van P met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van P geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Ik vroeg haar betreft mijn werk.
Zij zag dat ik hier geen uitdaging meer in heb en wist te vertellen dat ik uiteindelijk iets wil uitdiepen wat mij nu bezig houdt en hiervan mijn beroep ga maken.
Heel goed gezien.




Ervaring van Anita met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anita met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anita geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Super lieve vrouw zeer tevreden alles wat ze zegt klopt.
TOP TOP TOP .




Ervaring van C met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van C met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van C geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden