Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-friesland.nl


  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Friesland beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Friesland.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Victory
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Sorry dat ik weg viel, m,n batterij was leeg. Mooi consult en hoop dat het uitkomt.




Ervaring van C met waarzegger Victory   Ervaring van C met waarzegger Victory   Ervaring van C geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Ni normaal nog nooit mee gemaakt deze dame is zo sterk in invoelen, ben letterlijk omver geblazen. Ik heb haar niks verteld geen naam geen leeftijd niks, ik had haar enkel een foto doorgestuurd ze krijgt zeer snel, maar dan ook zeer snel alles door en ik heb 10 min lang naar haar geluisterd, zonder iets te zeggen het was muisstil van verbazing langs mijn kant en al wat dat ze zei zat er knal op zonder dat ze ook maar een bevestiging vroeg aan mij echt ni normaal wat een topper, ik heb er geen woorden voor. .




Ervaring van An met waarzegger Victory   Ervaring van An met waarzegger Victory   Ervaring van An geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Victory, vandaag voor de tweede keer een consult gehad van jou. Wederom een geweldige ervaring, je wist precies te beschrijven wie ik ben en in welke fase van mijn leven ik zit en waar ik naar toe zal gaan. Een top consult.
Bij deze wil ik jou bedanken omdat dit niet meer tijdens het gesprek lukte.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Dank je wel. Wow je hebt met mijn moeder gechanneld en het klopte.




Ervaring van Mary met waarzegger Victory   Ervaring van Mary met waarzegger Victory   Ervaring van Mary geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Ik heb jou meerdere keren gebeld en op laatste een mailconsultatie aangevraagd en steeds blijf je hetzelfde vertellen en haal je dingen naar boven die je niet kan weten en dus valt er niet te twijfelen. Ik heb eventjes een pauze genomen op het werk omdat ik pas een dochtertje en een goede vriendin heb verloren en dus even tijd voor mijzelf nodig heb. Maar aangezien ik naast mijn vriendin woon zal ze met mij geconfronteerd blijven en zowiezo aangezien mijn dochtertje in haar handen is overleden zullen de beelden haar altijd bij blijven en zal ze mij niet zomaar kunnen loslaten.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Victory   Ervaring van Sabrina met waarzegger Victory   Ervaring van Sabrina geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Wauw , wat een gesprek je wist duidelijk dingen te vertellen die ik je niet verteld had. Je bent echt een aanrader en draait niet rond de pot. ik weet nu wat ik moet doen.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Victory   Ervaring van Sabrina met waarzegger Victory   Ervaring van Sabrina geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Ik bel Victory al een aantal jaren nu alles wat zij voorspelt komt ook uit. Vond daarom dat ze echt wel een getuigenis van mij verdient heeft.




Ervaring van Lini met waarzegger Victory   Ervaring van Lini met waarzegger Victory   Ervaring van Lini geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Nog een toevoeging over Victory. Heb vergeten de sterren in te vullen, dit moet vijf sterren zijn maar wat mij betreft mogen het er wel tien zijn.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Zojuist heb ik een geweldig consult gehad van Victoty, ik vind dat zij een enorme pluim verdient. Heb meerdere mediums geraadpleegd maar zij is super. Alles wat zij vertelde was raak. Zij vertelt heel veel in een rap tempo. Victory nogmaals heel erg bedankt.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  lieve Victory. Naast alle anderen meduims was jij de enigste die zag wat er werkelijk aan de hand was met die man in mn leven. Jij bevestigde wat ik al maanden voelde. Ik bedank jou en je man hier voor jullie hebben er alles aan gedaan om mij hier mee te helpen. Je bent een oprecht en eerlijk medium en verdiend meer als vijf sterren. Jij bent mij favoriet, Loes.




Ervaring van Loes met waarzegger Victory   Ervaring van Loes met waarzegger Victory   Ervaring van Loes geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Lieve Victory, ik wens u alvast een spoedig herstel toe. Groetjes Conny.




Ervaring van Conny met waarzegger Victory   Ervaring van Conny met waarzegger Victory   Ervaring van Conny geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Ik ben nog steeds perplexed van wat je over Nick zei. Wauw.




Ervaring van Nunu met waarzegger Victory   Ervaring van Nunu met waarzegger Victory   Ervaring van Nunu geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  victory is een hele goeie kaartlegger. zij legt de kaarten goed uit tot aan je levens boom. buiten dat is zij een meduim die je op recht verder help. bedankt hier voor en mensen bel haar zij is eerlijk en oprecht en duidelijk, een grote fan uit nederland.




Ervaring van loes met waarzegger Victory   Ervaring van loes met waarzegger Victory   Ervaring van loes geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Lieve Victory, ik heb net 47 min 2 sec aan jou lippen gehangen. Het vloeide als een avaluatie gesprek. Dat was prachtig.

Namaste Xx.




Ervaring van A. met waarzegger Victory   Ervaring van A. met waarzegger Victory   Ervaring van A. geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Sinds het contact met Victory loop ik gelukkig rond. ja ik ben er nog niet ,maar op goede weg. ik wil je danken voor jou goede raad die ik heb opgevolgd. het verdere verloop ivm de winkel laat ik jou zeker nog weten. wat K. betreft je hebt me het vertrouwen gegeven dat het in korte tijd goed komt ts ons.wat kan ik me nog meer wensen?. dit is alles wat ik wil een gelukkige relatie en goeddraaiende zaak. Dank je wel Victory. je bent een toppertje.




Ervaring van anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Lieve Victory, ik wil je bedanken voor de goede raad die je me hebt gegeven. De informatie die jij uit uw kaarten haalt is gewoonweg overweldigend. Een schat aan informatie. Jij bent de 5 sterretjes dubbel en dik waard.




Ervaring van L met waarzegger Victory   Ervaring van L met waarzegger Victory   Ervaring van L geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  hallo Victory. Ik wil jou bedanken voor jou goede tips en dat jij zo meeleef met je klanten. Ik ben nu door jou op de goede weg en voel mij prettiger. Jij ben een mooi mens en blijf bij je zelf. Ik heb respect voor jou. Alle goeds toe gewenst. Liefs Loes.




Ervaring van loes met waarzegger Victory   Ervaring van loes met waarzegger Victory   Ervaring van loes geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hartelijk bedankt voor uw duidelijkheid en steun. Het geeft me weer moed en kracht. Erg goed.




Ervaring van Anonie met waarzegger Victory   Ervaring van Anonie met waarzegger Victory   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Dag Victory, heb je gisteren nog eens terug gebeld om te laten weten dat je toch zo goed vind. Je bent één van de beste op de deze site. Uw uitleg is heel duidelijk en geeft je goede inzichten op hoe de situatie in elkaar zit en gaat verlopen. En het klopt. Je hebt een hele mooie gave om mensen advies te geven in moeilijke of goede tijden. Nog veel succes hiermee.




Ervaring van Erika met waarzegger Victory   Ervaring van Erika met waarzegger Victory   Ervaring van Erika geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Lieve Victory,

Begin maart heb ik jou gesproken mbt de relatie waar ik destijds in zat, jij bevestigde toen mijn gevoel en vertelde dat de relatie zou eindigen. Dit heb je goed gezien, ik vertrouw op jouw voorspelling die je hebt gedaan over de nieuwe man die op mijn pad gaat komen. Ik laat 't jou weten wanneer ook dit uitkomt.

Gr Jacqueline.




Ervaring van Jacq. met waarzegger Victory   Ervaring van Jacq. met waarzegger Victory   Ervaring van Jacq. geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hallo victory, heb je over een paar maanden gebeld en je hebt mij gezegd dat alles goed komt maar dat ik geduld moest hebben. Vandaag heb ik je terug gebeld en kreeg ik te horen dat de gesprekken kort bij liggen en dat er een nieuwe start komt voor ons beiden met veel liefde. Ik weet dat ik geduld moet hebben, daar ik van hem niets hoor maar alles komt goed. Bedankt voor je consult en ik hou je op de hoogte gr y.




Ervaring van yolanda met waarzegger Victory   Ervaring van yolanda met waarzegger Victory   Ervaring van yolanda geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Victory ik wil je vooral bedanken dat ik altijd terecht bij jou kon voor mijn kaartjes te leggen. voor jezelf lukt dat niet elk medium weet dat en omdat ik natuurlijk ook veel van mezelf weet, jij vertelt ineens alles heel veel en het klopt allemaal wat je in de kaartjes en doorkrijgt . Je bent een topmadam op deze site je verdient meer dan vijf sterren. Ik wil je ook bedanken voor je raad en voor alles wat je ziet want het komt uit en het klopt allemaal als ik twijfel aan iets. Met deze dank je wel voor al je steun voor voor je super readings elke keer. Je collega Christelle.




Ervaring van Christelle je collega met waarzegger Victory   Ervaring van Christelle je collega met waarzegger Victory   Ervaring van Christelle je collega geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Victory gebeld op 25 November, zij zegt "ik zie dat je manager 's een vader figuur voor jou.door hem krijg je een promotie" .30 november heb ik een afspraak met mijn manager en hij geeft mij een promotie. Dank je wel Victory.




Ervaring van N. met waarzegger Victory   Ervaring van N. met waarzegger Victory   Ervaring van N. geplaatst op 2 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Je had weer eens gelijk. Het positieve antwoord van de tandarts was onderweg.
Groet,
D.




Ervaring van D met waarzegger Victory   Ervaring van D met waarzegger Victory   Ervaring van D geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Ik heb je gesproken. Je wist veel te zeggen en veel juist. Ook harde dingen. Minder leuke . Maar nu kan ik er mee leren leven en zie nog wat te toekomst me bied. En de voorspelling gaat uitkomen. Heb nu veel te verwerken en me focussen op me mezelf. Hoe pijn het ook doet .
Thx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van Anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Mijn huisarts heeft idd nog positief per mail gereageerd. Je had gelijk. Nu de rest nog. Bel je nog wel eens.
Groetjes D (je weet wel).




Ervaring van D met waarzegger Victory   Ervaring van D met waarzegger Victory   Ervaring van D geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hallo Victory, heb je in oktober vorig jaar gebeld en was toen verbaasd met wat je me allemaal vertelde, en nu doe je dit weer. Je vertelde mij nu dingen die je toen ook tegen mij zei, je ziet alles goed komen maar ik moet geduld hebben. Je bent een lieve dame. ik bel je zeker terug. veel groetjes yol.




Ervaring van Yolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Yolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Yolanda geplaatst op 22 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hi Victory, voorspelling uitgekomen. Bedankt voor jouw inzichten en adviezen. Je hebt mij echt heel erg goed geholpen. Nogmaals hartelijk dank, ik ben ontzettend blij.

Lieve groetjes van een vaste beller.




Ervaring van C. met waarzegger Victory   Ervaring van C. met waarzegger Victory   Ervaring van C. geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hi Lieve Victory, dank je wel dat je zo snel in een kort tijdsbestek op me kon reageren. Doordat mijn credits iets sneller op gingen dan ik in de gaten had, was ik een beetje onrustig. Ik hoop dat ik niet te intens voor je was. Dank je wel voor de bevestiging en dat je het verloop op een fijne manier hebt uitgelegd. Daarna ook nog eens heel goed, snel en duidelijk op een paar detail vragen heel snel en kordaat antwoord gaf. Het komt wel goed. Ik heb er alle vertrouwen in. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Healing met waarzegger Victory   Ervaring van Healing met waarzegger Victory   Ervaring van Healing geplaatst op 12 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hallo Victoria,
Van de week had je de eerste keer zoveel goed nieuws verteld over mijn situatie. Ik was u daar zo blij om. Dag nadien ging ik naar de mannelijke advocaat waar ik dacht dat hij de enigste was die mij kon helpen en achteraf bleek dat hij totaal de moeite niet wou voor doen. Ik heb toen blijvend naar u gebeld en jij verstond toen er ook niet aan. Vandaag heb ik van iemand anders een andere advocaat gekregen en wat blijkt nu, alles wat je de eerste keer zei over de kaarten dat het bij die advocaat gaat zijn die alles gaat kunnen verwezenlijken wat jij zag in uw kaarten en dat weet ik door wat gene ze mij vertelde wat jij letterlijk in uw kaarten ook gezien heb. Ik ben u zo dankbaar, dat ik mij nu kan aan het vastklampen voor al het goede nieuws die u zag in mijn kaarten met nu de juiste vrouwelijke advocate. Ik heb eindelijk weer licht gezien in mijn leven en het vechtlust gevonden. Nogmaals dank daarvoor. Vele Gr Lxx.




Ervaring van Lxx met waarzegger Victory   Ervaring van Lxx met waarzegger Victory   Ervaring van Lxx geplaatst op 10 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  prachtige zuivere vrouw. helder en scherp en enorm liefdevol. Mijn dank is groot.




Ervaring van anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hi Victory,

Dank voor jouw gesprek en inzichten gistermiddag. Ik was wat onrustig en door jouw peptalk zit ik weer lekker in mijn vel en ja, ik moet geduld hebben .

Ik wens jou veel sterkte met de operatie en hoop dat je spoedig zult herstellen.

XXX Anoniem.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van Anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Lieve Victory,
Ik heb nu een aantal keren met u gesproken en ook al mijn tevredenheid hier geschreven. Eigenlijk behoeft geen verder compliment maar toch, u heeft me in het laatste gesprek zoveel herkenbaar details verteld over de persoon dat mijn vertrouwen in uw gave enorm stijgt. Ook op mijn koffie bericht had u goed gezien; een kleine leuke reactie en vervolgens weer verdwenen in de stilte, precies door u zo aangegeven. Nog even geduld volgens u en dan komt jij zelf met contact . ik laat het u weten.




Ervaring van Niek met waarzegger Victory   Ervaring van Niek met waarzegger Victory   Ervaring van Niek geplaatst op 13 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Lieve Victory,
Excuses dat de lijn afbrak. Het consult was wel zo goed als klaar maar toch. Het was weer een kort, maar fijn consult, ondanks dat ik nog even geduld moet hebben. U vertelt me elke keer hetzelfde, maar ook datzelfde dat ik hoor van een paar andere toppers op de lijn. Ik laat het echt weten als het zover is wanneer het gaat gebeuren.




Ervaring van Niek met waarzegger Victory   Ervaring van Niek met waarzegger Victory   Ervaring van Niek geplaatst op 22 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Hi Victory,

Een voorspelling is uitgekomen en precies in de tijdsprognose die jij gegeven had. Knap hoor.

Lieve groetjes.




Ervaring van C. met waarzegger Victory   Ervaring van C. met waarzegger Victory   Ervaring van C. geplaatst op 26 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden